Стало відомо про те, що Надя Дорофєєва знову стала нареченою, поки Володимир Дантес не бачить. Йдеться про нову пісню дівчини, яку вона випустила разом зі своїм другом Скриптонітом.

Трек вже можна послухати на стрімінгових майданчиках, а про його вихід обидва артисти повідомили на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram.

Це вже друга спільна робота для музикантів. Кілька років тому, коли Надя Дорофєєва була ще в складі "Время и Стекло", вони записали пісню "Не забирай меня с пати", і це було безумовно хітом того часу.

Цього разу пісня називається "Невеста", і можна сміливо вже зараз заявити, що це стане справжнім хітом. Легка, ненав'язлива мелодія, і текст легко запам'ятовується.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Залишилося сподіватися, що музиканти найближчим часом зустрінуться для того, щоб зняти кліп, або що він вже знятий. Дізнаємося найближчим часом.

Варто відзначити, що у дівчини не так багато дуетних композицій. Почала вона їх записувати ще за часів, коли перебувала в колективі "Время и Стекло" з Позитивом. Спочатку Скриптоніт, потім друг і сусід Монатік, і ось знову товариш з Казахстану.

Але, при цьому, багато хто чекає пісню з її чоловіком Володимиром Дантесом. Пара не заперечує, що це може статися, просто не знайшлася ще та сама пісня.

У коментарях під постом в Instagram всі захоплюються, і можна зробити висновок, що їм реально сподобалося. Свої відгуки вже встигли залишити телеведуча Леся Нікітюк і співачка Мішель Андраде.

"Коли забрав з паті😂";

"Потужний дует";

"забрав все таки з паті?"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва закотила бурхливу вечірку без закоханого Дантеса

Раніше Знай писав, що Надя Дорофєєва задерла ніжку у відвертому купальнику і навіть не прикрилася

Також Знай писав, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес змусив жінок обрізати волосся: всіх під каре