Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук розповів відверто про перший рік у шлюбі. Рівно рік тому вони з дружиною Христиною зіграли розкішне весілля.

Рівно рік тому, 15 жовтня, ведучий грандіозних шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук зіграв весілля зі своєю коханою Христиною. Популярний телеведучий розповів, як змінилися їх з дружиною відносини за цей час і чому вони навчилися в шлюбі.

Притирання вже почали закінчуватися, як і у всіх пар, і перший, самий кризовий рік підійшов до кінця. За цей час Їхні стосунки стали тільки міцнішими, і вони вирішили розповісти, що відбувалося.

"Ми обидва темпераментні люди-якщо раніше ми сварилися, то тепер нісенітниця. Більше розмовляємо. Чесно кажучи, живемо в такому режимі, що навіть якби хотів посваритися, але просто сил немає – приходжу і лягаю. Кажу: "Зай, ти хочеш мені щось висловити? Вислови. Я собі спокійно і тихесенько полежу" - каже Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, вони також вирішили обзавестися будинком за Києвом, і зараз активно роблять там ремонт. Раніше постійно телеведучий проживав у квартирі, і це перший їхній будинок. Багатьох тонкощів вони не знають, і навіть не здогадуються про них, тому шоумен сподівається, що їм не доведеться сваритися поки триває ремонт.

У будинку відразу 4 кімнати, де можна спати. 2 для дітей від попереднього шлюбу, 1 для сімейства, і звичайно ж дитяча для майбутньої дитини пари, якого вони вже планують. Чоловік хоче ще одну дочку, так як вважає, що їх легше виховати.

Річницю шлюбу святкували в сімейному колі - з батьками Володимира і самої Христини. З тещею у них відмінні відносини, і він навіть називає її іноді мамою. Батьки Вови також відмінно ставляться до нової невістки, і з радістю прийняли в нову сім'ю.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука засвітила свої ідеально стрункі ніжки

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Остапчук прийшов на лінійку до дітей замість колишньої дружини

Знай.ua писав, Володимир Остапчук з гітарою ошелешив шанувальників новиною