Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилася зі своїми шанувальниками новими спокусливими кадрами. Нова фотосесія, яка підкорила чоловіків.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там вона публікує різні кадри з концертів, зйомок, або ж просто особисті знімки з подорожей і фотосесій. Регулярно за нею стежить понад 360 тисяч користувачів.

На нових кадрах вона в досить відвертому, напівпрозорому образі з чорними блискучими вставками.

Окремої уваги варта зачіска-співачці накрутили багато маленьких локонів, і вона сильно змінилася. У коментарях шанувальники писали, що не відразу навіть дізналися хто на фото.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як виявилося, це образ для спеціального танцю, який співачка підготувала для учасників проекту "Холостячка". Хлопці оцінили, а ось частина глядачів порахували цей епізод вкрай відвертим.

"Кожній кішечці - по котику 😎 🐈 ⬛ жарких снів! #ZlataOgnevich #art #dance #танець #СТБ #ХОЛОСТЯЧКА2021"- йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"🔥дуже жіночна і сексуальна, і смілива🔥 🔥 🔥";

"🐶";

"Шикарна жінка! Все смачно, сексуально, гаряче! 🔥 🔥 🔥 Кому не подобається - їхні проблеми! Кожній жінці потрібно навчитися приймати і не приховувати свою сексуальність! Це природно і красиво!";

"В упор не бачу кішечки... Пантеру-бачу!😊🔥";

"🔥 🔥 🔥як же котикам не просто";

"Навряд чи майбутньому обранцеві таке сподобається";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Раніше повідомляли, учасники "Холостячки" вкрали телефон Злати Огнєвіч і дізналися "пікантний" секрет: "не по-чоловічому".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч, Melovin і Андре Тан зізналися, хто може замінити екстрасенсів і ворожок

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе.