Британська королева Єлизавета II потрапила у скандал через лист з "російським" Кримом, адресований школярам з Севастополя.

Виявляється відправляючи лист в окупований Росією Севастополь, Британський королівський двір вказав в адресі на конверті не Україну, а Росію. Відповідна фотографія з'явилася у мережі.

Британський королівський двір, відправляючи лист до тимчасово окупованого Севастополя, "визнав" його російським. Фото відповідного листа з'явилося на сторінці "Малої академії наук" в окупованому Криму в Instagram, повідомляє Уніан. Проте зараз цей пост видалено.

Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily
Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily

Зазначається, що сумнозвісний лист дітям у Крим писала не особисто королева Єлизавета II, а її фрейліна Філіпа де Пасс. То ж саме вона вказала у зворотній адресі листа Росію.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

А почалося все з того, що влітку в рамках програми з вивчення англійської мови учні з "Малої академії наук" написали британській королеві. І днями вони отримали відповідь з Британії.

Лист з Британії, фото: instagram.com/man_sevastopol
Лист з Британії, фото: instagram.com/man_sevastopol

Нагадаємо, Принц Філіп перед смертю викреслив принца Гаррі й Меган Маркл з заповіту: герцогам не дістанеться нічого. Принц Філіп перед смертю викреслив принца Гаррі і Меган Маркл з числа спадкоємців

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі та Меган Маркл влаштували гучний скандал у готелі: скоро можуть розлучитися. Під час поїздки принц Гаррі і Меган не ладили за закритими дверима, безперестанку сперечаючися.

Також "Знай.ua" писав, принца Гаррі та Меган Маркл освистали через інтерв'ю Опрі Вінфрі: репутація герцогів котиться на дно. Принца Гаррі та Меган Маркл освистали на церемонії вручення премії Національного телебачення