Чоловік англійської королеви Єлизавети II принц Філіп не дожив до свого 100-річчя лише кілька місяців. Саме на останній період його життя припав скандал з принцом Гаррі і його дружиною Меган Маркл після інтерв'ю Опрі Вінфрі.

Після смерті принца Філіпа було дотримано давню традицію англійських монархів, яка полягає у тому, що останнє волевиявлення померлого члена королівської сім'ї не підлягає публічному розголосу протягом 90 років.

У виданні "Life & Style", посилаючись на інсайдера, повідомили, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл залишилися не при справах при розподілі майна принца Філіпа.

Натомість значна частина майна померлого принца Філіпа дісталася його дружині – королеві Єлизаветі II. Син принца Філіпа, герцога Единбурзького, принц Чарльз отримав від батька спадковий титул.

Принц Філіп, кадр з відео: YouTube
Принц Філіп, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Відомо, що принц Філіп сильно розгнівився після того, як герцог і герцогиня Сассекські вирішили покинути Королівський палац та полишити свої обов'язки. А інтерв'ю Гаррі й Меган в шоу Опри Вінфрі, в якому вони відкрито називали членів королівської сім'ї расистами, й зовсім ледь не відправило принца Філіпа на той світ завчасно.

Як запевняють інсайдери, наближені до королівського двору, після цього чоловік Єлизавети II поспішив змінити заповіт, викресливши Гаррі та Меган зі списку спадкоємців. Можливо, що саме виключення із заповіту стало приводом для бурхливої сварки Гаррі й Меган в одному з готелів Нью-Йорка, про яке говорили днями.

Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео

Скріншот: Інстаграм
Скріншот: Інстаграм

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл влаштували гучний скандал у готелі: скоро можуть розлучитися. Під час поїздки принц Гаррі і Меган не ладили за закритими дверима, безперестанку сперечаючися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцу Гаррі виповнилося 37: найзворушливіші моменти до зустрічі з Меган Маркл. Принц Гаррі святкує день народження

Також "Знай.ua" писав, принца Гаррі та Меган Маркл освистали через інтерв'ю Опрі Вінфрі: репутація герцогів котиться на дно. Принца Гаррі та Меган Маркл освистали на церемонії вручення премії Національного телебачення