У новому сезоні популярного шоу "Холостячка" головною героїнею стала відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка сподівається зустріти на проєкті своє кохання.

В останньому випуску шоу "Холостячка" з усіх чоловіків тільки Макс погодився взяти троянду замість шансу на побачення зі Златою. Учасник проєкту своє рішення пояснив тим, що бачився з нею минулого тижня.

На сторінці проєкту "Холостячка" глядачам запропонували обговорити, чи правильно вчинив чоловік і висунути свої версії того, що насправді зараз відбувається в реаліті.

Учасники "Холостячки", instagram.com/holostyakstb
Учасники "Холостячки", instagram.com/holostyakstb

"З усіх чоловіків тільки Макс погодився взяти троянду замість шансу на побачення зі Златою. Чоловік обгрунтував це тим, що бачився з Холостячкою минулого тижня. Чи правильно вчинив чоловік, як гадаєте? 1 - так 2 - ні Долучайтеся до обговорення в коментарях👇", - йдеться у повідомленні. Холостяк

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Ні. Троянду, кому захоче - вона тепер дасть - на церемонії, а побачення - набагато важливіше. Хоча - б, шанс є на побачення) тому, я б не взяла троянду)🌹", "Думаю що ні 😯", "Ну таке..... роза важливіше спілкування і зближення зі Златою... 🥴 ", "Всі інші 👎 👎 👎 👎особливо Олег, Вінченцо їм пора додому вже", - відреагували у коментарях.

Коментарі, instagram.com/holostyakstb
Коментарі, instagram.com/holostyakstb

Коментарі, instagram.com/holostyakstb
Коментарі, instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч приготувалася красиво попрощатися: "Є натхнення для...". Співачка Злата Огнєвіч, яка стала новою головною героїнею проєкту "Холостячка", постала у вишуканій чорній сукні, яка вразила всіх без винятку

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала кохання, а потрапила у пастку: "Крики, битий посуд, страшно...". Щоб добитися Злати Огнєвіч один з учасників "Холостячки" влаштував справжній гармидер з поліцією.

Також "Знай.ua" писав, Злату Огнєвіч спокусили за межами "Холостячки": "Це просто якась фантастика". Злату Огнєвіч спокусили зовсім не учасники "Холостячки"