Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч осіб.

Періодично дівчина викладає або забавні матеріали, або привабливі знімки, на яких демонструє шикарну струнку фігуру. Але зараз Вікторія зайшла ще далі - вона опублікувала напівголі фотографії зі сцени. Найімовірніше, в одній зі сцен її помічають без одягу і їй доводиться ховатися за першою ліпшою "ганчіркою".

Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka
Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka

"Ох вже ці папараці, застали зненацька перед підготовкою до номера!😭🤣 Все ж в курсі, що по п'ятницях прем'єра "Дизель Шоу"? Сьогодні вона особлива-по-осінньому затишна☺ включайтеся о 20:10, А я відповім вам під коментарями☺", - пише Вікторія Булітко в публікації.

Вона виклала чотири знімки, на яких відображені різні емоції на її обличчі після того, як її застали зненацька.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікторія Булітко, кадр з відео
Вікторія Булітко, кадр з відео

"Ого, відмінні кадри!", "Віка блиск!😍", "Вам є, чим пишатися і не соромно показати!", "Дівчина дуже і дуже❤️", "В цьому образі схожі чимось на Мерилін", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" виставила принади і прикрилася бусиками: "О, сисяндрушка!"

Як повідомляв "Знай.ua", зірок "Дизель шоу" Сморигіна і заміжню Глущенко засікли в ліжку напівголими: "Треба глибше"

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" несподівано "пожовкла": не жінка, а восьмикласниця