17 Жовтня 2021 року Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" від Netflix буде "святкувати" свій перший місяць існування.

За цей час проект став неймовірно популярним у всьому світі. Його обговорює кожен, на просторах соціальних мереж TikTok, Instagram щодня з'являються десятки і сотні відео, пов'язаних з цим серіалом. Відомо, що менше ніж за місяць число переглядів "Гри в кальмара" перевалило за 110 мільйонів. Таким чином, був побитий попередній рекорд сервісу Netflix, який належав серіалу "Бріджертони" — 82 мільйони.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

А зараз видання Bloomberg повідомило, у скільки ж обійшлося виробництво цього південнокорейського серіалу з декораціями, побудованими в натуральну величину. Дорама коштувала Netflix всього 21 мільйон доларів. Це зовсім невелика сума для стрімінгового сервісу, бо один епізод з концертом стендап-коміка Дейва Шаппелла купувався за 24 мільйони.

Кожна серія науково-фантастичного серіалу "Дуже дивні справи" має цінник в 8 мільйонів доларів, а епізод "Корони" обходиться в цілих 10 млн. тому, якщо вказувати вартість кожної серії окремо, для "Гри в кальмара" це - 2,3 мільйона.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Це не означає, що шоу було збитковим. (Netflix не повідомляє, скільки грошей приносить компанії будь-яку окрему пропозицію.)

Нагадаємо, як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара": у 90-их був моделлю

Як повідомляв "Знай.ua", режисер "Гри в кальмара" розповів про жертви заради видовища: мінус шість зубів

Знай.ua писав, зірку "Гри в кальмара" Кім Чжу Рен довели до сліз: "Вибір чоловіка"