Відома співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Іонова), якій заборонили в'їжджати в Україну, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів чоловік.

Зараз стало відомо, що виконавиця стала запрошеною учасницею нового шоу на російському телебаченні під назвою "Дуети". Їй разом з іншим артистом, за правилами проекту, слід було виконати пісню без фонограми. У цей момент вони знаходяться з обох сторін дзеркальної стіни і бачать один одного лише до кінця виступу.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Глюкоза виконувала пісню "Iowa - одно и то же", проте навіть і не здогадувалася, що з іншого боку сцени — її старша дочка Ліда. Вона вирішила піти по стопах матері і почати музичну кар'єру під псевдонімом Lidus. Наталя відразу ж здогадалася, коли почула голос 14-річної дівчинки. Вона не змогла впоратися з емоціями і заплакала.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Сюрприз був влаштований і Лідою, і батьком, постійно вишукуючи різні приводи, щоб їхати на репетиції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я в шоці перебуваю від того, як довго можна було від мене приховувати все це, перебуваючи в одному будинку! Змішані почуття. Від мене складно щось приховати, тому що я все люблю тримати під контролем", - говорить Глюкоза.

Нагадаємо, зірка 2000-х Глюкоза розкрила свої секрети шикарного зовнішнього вигляду: всього три правила

Як повідомляв "Знай.ua", донька зірки 2000-х років виявилася розумнішою за маму, співачка навіть одяглася: "Від сили 6 років"

Знай.ua писав, зірка 2000-х Глюкоза сховала пружні груди за тоненькою тканиною: "Важко вибрати якусь одну"