Український актор Володимир Скорик є не надто популярним у порівнянні з іншими зірками шоу-бізнесу. У чоловіка немає натовпів фанатів, великих пропозицій і гонорарів. Чоловік зовсім не часто радує аудиторію будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать трохи більше 1 тисячі чоловік.

Відомо, що Володимир знімався в таких проектах, як "Пес", "Захоплення", "Джованні", "Здамо будиночок біля моря" і "Громадянин ніхто". Але головним проектом, принаймні зараз, виступає саме серіал "Моя улюблена Страшко", який з'явився на телебаченні в кінці серпня і вже більше місяця радує глядачів каналу "1+1" новими серіями.

Володимир Скорик, фото: Instagram
Володимир Скорик, фото: Instagram

Скорик втілив на екрані роль Миколи, тоді як головні ролі виконали Ірина Поплавська та Олександр Соколов.

Він не надто активний і балакучий в Instagram, іноді придумуються кілька пропозицій підписом до фотографій, але зараз Володимир виставив сонячний, п'ятничний день. Актор опинився в кадрі в червоно-чорній сорочці і жилетці, а в руках тримає каву, яке і виявилося в центрі кадру.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Володимир Скорик, фото: Instagram
Володимир Скорик, фото: Instagram

Скорик злегка нахилив голову з посмішкою на обличчі, чим і підняв настрій користувачам в коментарях.

"Вічно радісна людина😉🤗🍁", "Заряд гарного настрою від посмішки", - пишуть вони, але там же можна помітити профіль з ім'ям Настя Глушко, як звуть головну героїню серіалу. Дівчина залишила пару смайликів з сердечками.

Коментарі, скріншот: Instagram (Скорик)
Коментарі, скріншот: Instagram (Скорик)

Нагадаємо, Колю з "Моя улюблена Страшко" застали зненацька з головною героїнею: "Сосватаны"

Як повідомляв "Знай.ua", красуня Оля з "Моя улюблена Страшко" стала жертвою цькування і образ: "Хто, як не я?"

Знай.ua писав, Яніна з "Моя улюблена Страшко" продемонструвала карате на знімальному майданчику: тренувалася на чоловіка