Зараз дуже популярна вправа серед дівчак вакуум живота, нібито вона може за короткий термін ваш живіт зробити пласким і красивим. Але, не всі фітнес-тренери довіряють цій вправі.
Популярна тренерка Яна Токарєва на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла, чому не варто втягувати живіт і відповідно робити вправу на вакуум. Адже згодом це може привести до різних проблем.

Яна Токарєва, скріншот
Яна Токарєва, скріншот

"Дайте відповідь мені на питання, якщо ви постійно втягуєте живіт, куди подітися внутрішнім органам на вдиху", — зазначила Яна Токарєва.

Яна Токарєва зазначає, що на живіт є маса інших вправ, тому варто відмовитися від вакууму живота. Адже, якщо його робити регулярно, можуть проявлятися проблеми з диханням або м'язами тазового дна.

"Ви робите вдих, м'язи живота поступаються внутрішнім органам. Дихальна діафрагма і м'язи тазового дна опускаються вниз. На видиху все повертається на круги своя. Так ось, якщо живіт втягнутий, то що буде? Грудна клітка застряє на вдиху. В результаті 22000 дихальних циклів в день, щорічно з'явиться проблема з м'язами тазового дна, диханням, опущенням внутрішніх органів", - розповіла Яна Токарєва.

Нагадавши, що Марина Боржемська назвала 4 продукти, що замінюють ботокс і пластику: сяюча шкіра забезпечена

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, що Аніта Луценко розповіла, як уберегти любов з першого погляду: "сидить чоловік моєї мрії..."

Також Знай повідомляв, що Марина Боржемська назвала топ-5 ритуалів щасливого дня: що робити, якщо бісить будильник і лінь вставати