Днями визначилося те, чого чекали багато поціновувачів справжньої жіночої краси-персона дівчини, яка представить Україну на "Міс Всесвіт 2021". Нашим читачам важливо знати, що в 2021 році Міжнародний конкурс пройде в теплому Ізраїлі.

В українській столиці пройшов фінал конкурсу краси"Міс Україна Всесвіт 2021". 15 фіналісток боролися за корону, але вона і титул найкрасивішої дівчини країни дісталися 27-річній Ганні Неплях з Дніпра.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Ви вже знаєте, що Анна була учасницею 10-го сезону шоу "Холостяк". Але з Максом Михайлюком у дівчини не було шансів і вона покинула проєкт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Неплях закінчила Київський університет будівництва та архітектури. Вона деякий час працювала моделлю. Анна пише картини - живописом вона захоплювалася ще зі школи, а вже в старшому віці закінчила курси і вирішила продавати свої роботи.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Переможниця "Міс Україна Всесвіт" була в абьюзивних стосунках. Вони з хлопцем часто сварилися і скандалили, через це, як розповідала Неплях, вона на час покинула своє хобі.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Як і всі "інста-діви" (у Анни майже 300 тисяч фоловерів), дівчина багато подорожує, а свої фото з Таїланду або Італії супроводжує надихаючими текстами.

До речі, потрапити на конкурс краси Анна Неплях мріяла з дитинства. Її випадок можна сміливо назвати доказом того, що мрії здійснюються, якщо йти їм назустріч. У 2017 році Анна представляла Україну на "Міс Інтерконтиненталь".

Раніше повідомляли, Кім Кардашьян налякала "волохатими очима" після розлучення з Каньє Вестом: Леді Гага зацінить.

Як повідомляв Знай.uа, корону на "Міс Україна" можна купити, творець конкурсу зізнався в обмані: "Не вистачає".

Знай.uа писав, Андре Тан пояснив, що буде модно навесні і влітку 2022 року: сукні-сітки, взуття на платформі і футляри.