"Міс Україна Всесвіт-2020" з Києва Єлизавета Ястремська нещодавно вирушила до Сполучених Штатів для участі в міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт". Десятки тисяч українців цікавляться життям і діяльністю 28-річної моделі в Instagram.

У своїх Insta Stories українська красуня поділилася лякаючим фото, на якому видно, як вона стерла ноги в кров на одній з репетицій. Цей кадр доводить, що подібні заходи – дійсно важка праця.

"Конкурси краси – це важка робота і часом біль. Це моя нога після репетицій", - підписала знімок Єлизавета.

Єлизавета Ястремська, скріншот з Insta Stories

Єлизавета Ястремська, фото з Instagram
Єлизавета Ястремська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як відомо, Єлизавета Ястремська отримала корону і титул "Міс Україна Всесвіт-2020" без проведення конкурсу. Організаційний комітет вирішив не проводити масштабних заходів через пандемію коронавірусу, тому нагороду передали "I Віце-Міс Україна Всесвіт-2019". Дівчина представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2020", фінал якого через коронавірус перенесено на 16 травня 2021 року.

Раніше ми писали про те, що Єлизавета Ястремська з "Міс Всесвіт 2021" заявила про страшну хворобу: "Складно говорити і слухати".

Нагадаємо, на "Міс Всесвіт" Україну представить Єлизавета Ястремська з "зайвими кілограмами".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Міс Всесвіт" від України Єлизавета Ястремська зізналася, що носить під серцем.

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Кучеренко раптово помолодшала: "Треба спробувати".