Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова продовжує дивувати своїх численних шанувальників, як старих, так і нових. Справа в тому, що нещодавно в мережі з'явилося дуже цікаве відео на якому можна побачити цілу компанію з "зірок сцени" недалекого минулого.

У невеликій сценці взяли участь найближчі зіркові друзі Примадонни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Музичне містечко" в мережі Instagram.

На відео можна помітити, як Алла Борисівна починає діалог з Лаймою Вайкуле про те, чому Алла Борисівна не співає. Лайма запитала: "Ти можеш? Або не хочеш?".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Далі пішла буквально гумористична сценка, де замість Алли Борисівни за кадром почала співати Лариса Доліна. А далі ще цікавіше, сама Долина увірвалася в кадр, і жінки почали від душі сміятися.

Кадр з відео, скріншот: Instagram
Кадр з відео, скріншот: Instagram

Кадр з відео, скріншот: Instagram
Кадр з відео, скріншот: Instagram

Пізніше, все таки почалася розмова про талант Лайми Вайкуле, і тут же співачка почала відкривати рот з піснею про "Шерлока Холмса". Найцікавіше те, що замість Лайми почав співати відомий гуморист, телеведучий і пародист Максим Галкін. До слова, чоловік Алли Борисівни самостійно знімав дану ситуацію на камеру телефона.

Раніше повідомляли, Алла Пугачова ощасливила іменинника Миколи Баскова очманілими пальчиками: Максим Галкін дозволив.

Як повідомляв Знай.uа, Робін Райт з "Карткового будинка" показала 30-річну доньку: як подружки.

Знай.uа писав, у доньки Олі Полякової Маші побачили те, чого раніше не помічали: "Вилита...".