Дві прекрасні артистки, яких просто обожнюють мільйони - Лариса Доліна та Ірина Безрукова порадували шанувальників яскравими кадрами у відвертих нарядах. У мережі вже почали говорити, що жінки, які давно переступили за 50-річний вік, виглядають прекрасно навіть без макіяжу і ретуші.

Про це стало відомо завдяки публікаціям артисток в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що в юності акторка Ірина Безрукова пробувала себе в модельному бізнесі. На подіумі майбутня зірка з'явилася, будучи ученицею ростовського училища мистецтв. І в цьому немає нічого дивного, адже природа щедро обдарувала Ірину яскравою зовнішністю і стрункою фігурою.

Незважаючи на те, що кар'єра моделі залишилася в далекому минулому, нев'януча краса акторки все ще притягує до себе чоловічі погляди. Днями зірка показала в соціальній мережі, як виглядає в купальнику-бікіні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На відміну від Безрукової, Ларисі Доліній доводиться докладати чимало зусиль, щоб тримати себе у формі. Співачка завжди мала схильність до повноти, тому періодично вона сідає на дієту і скидає зайві кілограми.

Нещодавно Доліна випробувала на собі нову методику схуднення, згідно з якою необхідно виключити з раціону шкідливі для організму продукти. Тепер зірка вживає в їжу тільки рибу, курку, фрукти і різні види сиру. І результат не змусив на себе чекати.

Днями Лариса Олександрівна виклала в особистому мікроблозі відео, на якому вона зображена в яскраво-червоному бікіні під час морських купань. Підписники обсипали співачку компліментами, зазначивши, що вона прекрасна навіть без ретуші і фільтрів.

"Дісталися сочинського моря... Боже, який кайф під музику Джино Ванеллі лежати під ласкавим сонцем, потягувати рожеве вино і слухати шум хвиль ... Люди, я люблю вас, люблю життя, відчайдушно люблю літо! І є кілька днів повністю зануритися в цей стан, насолодитися нетривалим, але таким довгоочікуваним відпочинком", – поділилася емоціями Лариса Олександрівна.

Раніше повідомляли, Алла Пугачова поділилася архівними кадрами з молодості, Максим Галкін ще був дитиною: з темним волоссям і яскравою посмішкою.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова виховує двірником сина Максима Галкіна.

Знай.uа писав, Лариса Доліна з "ганьбою" втекла з вечірки, мало не прихопивши з собою коштовності за 4 млн: "Дуже негарно".