Популярний турецький актор і модель Джан Яман, відомий завдяки серіалу "Рання пташка" розповів своїм численним фанатам, чому іноді не може зробити з ними фото.

Турецького актора Джана Ямана знають далеко за межами рідної країни завдяки ролям у різноманітних серіалах. Особливу любов фанатів турецькому красеню принесла головна роль у серіалі "Рання пташка". Та через велику зайнятість Джан Яман не завжди може приділити час своїм прихильникам.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Так на своїй сторінці в Instagram Джан Яман опублікував коротеньке відео на якому видно, як величезна кількість фанатів чекає на нього поки він йде від знімального майданчика до свого авто. До того ж велика кількість людей просто не дає автівці проїхати.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Навіть попри велику зайнятість актор все ж підходить до кількох своїх прихильників, однак фото зробити не може, бо на нього чекають зйомки.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

" Як ви знаєте, ми зараз наполегливо працюємо, і нам потрібно вчасно потрапити на знімальний майданчик ... Багато разів я не можу зупинитися і сфотографуватись з усіма вами по одному, але я хочу, щоб у вас був добре", - написав Джан Яман.

Нагадаємо, що солодкий красунчик Джан Яман з серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах: "Знову доступний". Джан Яман з "ранньої пташки" поманив прихильниць божественним торсом

Як повідомляє портал Знай турецький красень Джан Яман оголив м'язисте тіло перед прихильницями. Цього разу Джан Яман вирішив похвалитися новим знімком з італійським кінорежисером турецького походження Ферзаном Озпетеком.