Популярний турецький актор і модель Джан Яман, відомий завдяки серіалу "Рання пташка" розповів своїм численним фанатам, чому іноді не може зробити з ними фото.

Турецького актора Джана Ямана знають далеко за межами рідної країни завдяки ролям у різноманітних серіалах. Особливу любов фанатів турецькому красеню принесла головна роль у серіалі "Рання пташка". Та через велику зайнятість Джан Яман не завжди може приділити час своїм прихильникам.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Так на своїй сторінці в Instagram Джан Яман опублікував коротеньке відео на якому видно, як величезна кількість фанатів чекає на нього поки він йде від знімального майданчика до свого авто. До того ж велика кількість людей просто не дає автівці проїхати.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Навіть попри велику зайнятість актор все ж підходить до кількох своїх прихильників, однак фото зробити не може, бо на нього чекають зйомки.

Скріншот зі сторінки Джана Ямана
Скріншот зі сторінки Джана Ямана

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

" Як ви знаєте, ми зараз наполегливо працюємо, і нам потрібно вчасно потрапити на знімальний майданчик ... Багато разів я не можу зупинитися і сфотографуватись з усіма вами по одному, але я хочу, щоб у вас був добре", - написав Джан Яман.

Нагадаємо, що солодкий красунчик Джан Яман з серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах: "Знову доступний". Джан Яман з "ранньої пташки" поманив прихильниць божественним торсом

Як повідомляє портал Знай турецький красень Джан Яман оголив м'язисте тіло перед прихильницями. Цього разу Джан Яман вирішив похвалитися новим знімком з італійським кінорежисером турецького походження Ферзаном Озпетеком.