Відома українська співачка Анастасія Приходько стала суддею у шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", однак вона вже відзначилася, як дуже сувора та різка наставниця. Багато учасників проєкту вже неодноразово чули зауваження на свою адресу саме від Анастасії Приходько.
Цього разу Анастасія Приходько на своїй сторінці у соціальні мережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч осіб, зірка поділилася уривками найкращих моментів шоу "Співають всі".
На одному з уривків можна побачити як Анастасія Приходько прийшла у розкішному образі Меліфісенти. Ведучий шоу Володимир Остапчук вирішив обіграти цю ситуацію та сказав:

Анастасія Приходько, скріншот із відео
Анастасія Приходько, скріншот із відео

"Сьогодні вперше в нашому шоу, Настя Приходько прийшла у своєму, в домашньому", - іронічно відмітив Володимир Остапчук.

Далі у відео можна побачити кілька різких фраз у сторону учасників шоу "Співають всі", так одному з них вона сказала, що виступ не вдався, через те, що він тримався за своє причинне місце.

Анастасія Приходько, скріншот із відео
Анастасія Приходько, скріншот із відео

"Ви не дотягнули, знаєте чому? Ви постійно трималися за своє причинне місце, нібито воно у вас болить", - сказала співачка одному з учасників.

Також на шоу Приходько могла дозволити сказати учасникам, що вони їй просто не подобаються.

"Нема претензій до вас, просто ви мені не подобаєтеся", - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот із відео
Анастасія Приходько, скріншот із відео

А одній з конкурсанток вона заявила, що блогер це зовсім не професія:

"Просто коли ви вийшли і сказали, що ви тіктокер і блогер, ви тим хизувалися, чим засмутили мене, тому що я не вважаю це професією", - підсумувала вона.

Нагадаємо, розпатлану Анастасію Приходько застали зненацька посеред вулиці: бігла і просила про допомогу

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько виховує зі старшої доньки вмілу господиню: собі на заміну.

Знай.uа писав, Анастасія Приходько поділилася одкровенням про материнство: "Йшла з коляскою, і було соромно".