Популярна вже далеко не перший рік українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно під час запису відео для TikTok з Олегом Машуковським забула протерти камеру, опублікувала нове відео. Тепер же шанувальники зможуть поспостерігати за вуличними пригодами Насті. Цікаво, що кадри було зроблено в центрі української столиці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Приходько в мережі Instagram.

"Нічого незвичайного. Я так часто переміщаюся центром Києва. Придумаєте смішну назву до відео? P. S. На відео є мій чоловік", - розповіла шанувальникам Анастасія.

На опублікованих співачкою кадрах можна помітити, що все не просто так. На одній з вулиць української столиці на пішохідному переході співачка бігла з розпущеним волоссям в білому плащі і на підборах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram
Анастасія Приходько, скріншот: Instagram

Видно, що не тільки Анастасія Приходько вирішила перейти дорогу в цьому місці. Мабуть, такі "забіги" для співачки не рідкість, перебігти "зебру" у неї вийшло з великою майстерністю, яке притаманне жителям мегаполісів.

Також є ще одна цікава деталь, любителі загадок залишаться задоволеними. Справа в тому, що співачка вирішила дати шанс шанувальникам знайти на відео свого чоловіка. Тільки ось на кадрах видно лише машину, яка проїхала повз, силует в чорній курточці і... Решту можна спробувати пошукати, може серед силуетів є законний чоловік Анастасії, а може це навіть натяк на те, що десь сховався "партнер" по шоу "Співають всі", блогер Олег Машуковський.

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько, MamaRika і Влад Дарвін пояснили, чому приховували поповнення в родині - "Вагітністю не торгую".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько виховує зі старшої доньки вмілу господиню: собі на заміну.

Знай.uа писав, Анастасія Приходько поділилася одкровенням про материнство: "Йшла з коляскою, і було соромно".