У суперфіналі грандіозного вокального шоу "Співають всі!" на телеканалі "Україна" наймасштабніше зіркове журі на чолі з Наталією Могилевською визначило ім'я переможця сезону.

Головний приз проекту-500 тисяч гривень отримав талановитий хлопець з Одеси-Муаяд Абдельрахім.

Муаяд Абдельрахім, фото: kanalukraina.tv
Муаяд Абдельрахім, фото: kanalukraina.tv

В ефірі каналу "Україна" пройшов суперфінал масштабного талант-шоу "Співають всі!". Проєкт об'єднав 100 зірок, які протягом восьми тижнів обирали найталановитіших українців, гідних боротьби за головний приз шоу – 500 тисяч гривень.

Так, у фіналі глядачі побачили приголомшливі виступи 14-ти учасників.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наприкінці випуску на сцені залишилося три найсильніших конкурсанти, серед яких 30-річна киянка ODARA, дружина відомого музиканта і композитора Євгена Хмари, 16-річний Муаяд Абдельрахім з Одеси і 39-річний бариста зі Львова Ескен Поклик.

Учасники зійшлися в останньому вокальному поєдинку, після чого стало ясно - головний приз і почесне звання переможця першого сезону суперпопулярного шоу "Співають всі!" отримав талановитий юнак Муаяд Абдельрахім.

Муаяд Абдельрахім, фото: kanalukraina.tv
Муаяд Абдельрахім, фото: kanalukraina.tv

"Я вдячний проєкту, адже він розкрив мене і мій потенціал. Я дуже щасливий і хочу висловити подяку кожній людині, яка мене підтримувала. Перемога на шоу - це великий крок вперед і величезний поштовх. Чомусь я впевнений, що цей проєкт мені дуже допоможе в подальшому становленні. Зі свого боку, можу точно сказати - я працюватиму ще більше, намагатимуся і в жодному випадку не залишу цю справу", - ділиться переможець шоу "Співають всі!" каналу "Україна" Муаяд Абдельрахім.

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько на шоу "Співають всі" загнала учасників у фарбу: "Трималися за причинне місце".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук зробив відверте зізнання на річницю, Молода дружина в розгубленості: "Навіть не віриться".

Знай.uа писав, Андрій Дикий не втримався і "накинувся" на дружину Лілію Ребрик на вечірці: Анатолій Анатоліч мало не "захлинувся" слиною.