На Youtube-каналі Ростислава Калацінського (Rostyslove Production) продовжують з'являтися фрагменти великого інтерв'ю з мамою покійного лідера "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Жінка до цього розповідала про скандал з колишніми учасниками цієї групи через 150 тисяч доларів і проблеми з авторськими правами. А зараз вона торкнулася проблеми з власником Moon Records Андрієм Пасічником, який заявляє про мільйонні виплати дружині Кузьми Світлані Бабійчук.

Ольга Кузьменко, кадр з відео
Ольга Кузьменко, кадр з відео

Гроші повинні були надійти жінці за суміжні і авторські права, але це лише брехня і провокація. Після цього мати геніального виконавця зізналася, що згодом її чекало розчарування — після смерті Андрія музичний лейбл думав лише про власну вигоду.

"Слава прийшла після смерті. Вони поставили Андрію 16%, що вони плетуть? А де є те, що Андрій співав за вас усіх?", - каже Ольга Кузьменко.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Андрій Кузьменко, фото: 5.ua
Андрій Кузьменко, фото: 5.ua

Однак після цього вона зазначила, що не відчуває будь-яких фінансових труднощів. Андрій Пасічник спростував її слова щодо відсутності виплат. І з цими словами пов'язана абсурдна ситуація, адже спочатку до Ольги приїхали журналісти з ЖВЛ, взяли інтерв'ю і потім, якимось чином, власник Moon Records дізнався про це.

Тоді було вирішено взяти і у нього інтерв'ю, але без будь-якого дозволу жінки. Її юрист домігся того, щоб випуск був особисто про неї, але ведучі в кінці все ж вийшли і заявили, що Андрій Пасічник виплачував мільйони рідним загиблого.

Нагадаємо, мама Андрія Кузьменко пояснила, чому вимагає в ексучасників "Скрябіна" 150 тис. доларів: хочуть забрати все

Як повідомляв "Знай.ua", мама Кузьми Скрябіна розповіла, як переживає біль втрати після майже 7-и років з дня загибелі сина: "Не побажаю нікому"

Знай.ua писав, мама Кузьми Скрябіна розповіла, про що шкодує найбільше: "Це була моя ідея"