Відома українська співачка, солістка групи KAZKA та учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Зарицька, користується підтримкою велетенської армії шанувальників, яку часто тішить яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Там за творчим життям групи стежать понад 300 тисяч осіб.

Цього разу вона поділилася враженнями від того, як вона зі своїм партнером готувалася до чергового випуску танцювального телешоу.

«Відео про те, як пройшов наш минулий тиждень. Також знайомимо вас із нашими танцювальними друзями на шоу. Повна версія на нашому YouTube. Якщо хочете бачити більше таких відео - голосуйте за пару САША + ЮРА… Сьогодні о 21:00 вмикайте 1+1 та дивіться, що ми для вас приготували», - пообіцяла виконавиця.

Разом із тим, прихильники співачки відзначають той факт, що посилене заняття танцями пішло на користь її фігурі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

І справді, Олександра Зарицька раніше могла похизуватися доволі пишними формами, але танці змусили її втратити кілька кілограмів.

«Дуже схудла», «Так схудла, Красуня», «Набагато стрункіша!», «Саша, ви просто дивовижна людина, Казочка», «Саша, ви найвродливіші у нас на естраді!», «Я бажаю вам перемоги, ви кращі зі всіх сезонів, ви не прикидаєтеся», «Саша, ти стала ще кращою!», - захоплюються прихильники.

Раніше ми писали про те, що Олександра Зарицька перетворилася заради "Танців з зірками": "Як пострункішала, просто красуня"

Нагадаємо, Олександра Зарицька розсекретила "таємного" коханого на "Танці з зірками": в метрі від поцілунку

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька після "Танців з зірками" розповіла про нового хлопця, як давно вони разом: "С*кс був"