Анастасія Приходько поділилася кумедним епізодом з шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі осіб, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Відома українська співачка довгий час не з'являлася на публіці, а нещодавно стала суддею в шоу "Співають всі", проте вона вже відзначилася, як дуже сувора і різка наставниця. Багато учасників проекту вже неодноразово чули зауваження на свою адресу саме від Анастасії Приходько.

17 Жовтня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram з уривком від цього шоу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мене всі вважають злюкою, злий такий ось, яка завжди не згодна з думками...
, - повідомила вона.

При цьому судді ведучі негативно голосно заговорили, що це не так.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.