Ольга Фреймут розповіла про правила етикету в автомобілі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча, головний "ревізор" країни, а також головна вихователька в проекті "Від пацанки до панянки" Ольга Фреймут є досить популярною особистістю в нашій країні. На її офіційну Instagram-сторінку підписано 670 тисяч осіб. На ній вона часто дає поради з етикету і пояснює, як правильно поводитися в тій чи іншій ситуації.

17 Жовтня дівчина опублікувала відеозапис, в якому розповіла про правила етикету в автомобілі. На записі вона постала поруч з машиною маркою Land Rover.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

На думку Ольги Фреймут, якщо пасажирів багато, то найшанованіший сідає поруч з водієм. Це або самий дорослий, або гість, який приїхав здалеку.

Жінка завжди сідає праворуч від чоловіка - так ще рекомендувала в 30'х роках минулого століття королева етикету Емілі Пост. Це деталь зараз декоративна, але її оцінять у високому суспільстві.Якщо з другом і ви за кермом, нехай сідає поруч. Якщо вмоститься позаду, то матимете вигляд персонального шофера.У бізнесі - приймаюча сторона сідає біля водія. А клієнт - позаду.
, - повідомила вона.

Нагадавши, що Оля Фреймут різко заговорила про інтимні речі: "навіщо імітувати?". Телеведуча знову вчить українців правилам етикету

Як повідомляв Знай.ІА, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "працювала офіціанткою"

Також портал Знай.ІА писав, що Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "купити шоколадку або води"