Михайло Поплавський показав, як проводить вільний час у рідному селі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський є вкрай екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, у нього величезна армія шанувальників в соціальній мережі Instagram в 2,8 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен його пост.

17 Жовтня ректор КНУКіМ показав, як проводить вільний час. Поплавський прибув у своє рідне село Мечиславка в Кіровоградській області.

чудові вихідні на батьківщині ❤️ а як ви відпочили? Пишіть 👇 🏻
, - підписав він свій відеозапис.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На відеозаписі Михайло Поплавський побував на фермі. На відеозаписі український співак з важливим видном інспектує її під пісню Ферджі A Little Party Never Killed Nobody.

Велика частина хронометражу виділено під те, як Михайло Поплавський відвідує корівник.

Також Знай писав, Михайло Поплавський "втратив" своїх студенток, але не засмутився: "Хочу". Михайло Поплавський зробив цікаву пропозицію