Мама Наташі Корольової піклується про свою маму Людмилу Поривай. Про це повідомляє портал Папараці.

Наташа Корольова-48-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 1,4 мільйона осіб. Вона частенько радує шанувальників всілякими фото і відео, а також новинами щодо її творчих планів.

Мама Наташі Корольової живе в Майамі. 75-річна українська артистка плаває в океані і гуляє парками. Жінка зізналася, що недалеко від її будинку росте дуже ароматне дерево, запах якого подібний сексу. Поривай частенько ходить до нього, щоб згадати бурхливу молодість.

Також Людмила Поривай іноді ходить на нудистський пляж, щоб подивитися на оголені тіла.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Мужики вибігають з води і показують мені свої принади. І такі вони щасливі, що на них дивляться
, - розповідає вона.

Нагадаємо, Наташа Королева з Тарзаном показали ,що таке "бомж-стайл": "Краще б мішки з целофану наділи"

Як повідомляв Знай.ІА, мама Наташі Корольової зізналася, чим її засмучує Тарзан: "Я помічаю..."

Знай.ІА писав, Наташа Королева розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "Це був удар". Подробиці свого життя 48-річна Наташа Корольова розповіла в ефірі російського каналу НТВ у програмі "зірки зійшлися". Коли артистка познайомилася з Ігорем Ніколаєвим їй було всього 16 років. Весілля артисти зіграли в 1992-му.