Вперше в сезоні "Танці з зірками-5" залишили одразу дві пари. Першою вилетіла Джамала, а після «танцю за життя» з Дімою Каднаєм за рішенням суддів - Станіслав Горуна. Про це стало відомо під час останнього ефіру шоу.

«Шоу залишають Jamala та Антон Нестерко. Пара отримала найнижчі бали від суддів та глядачів і покидає паркет головного танцювального шоу країни», - написали на сторінці проекту в соцмережі Instagram.

У коментарях глядачі пишуть, що рішення суддів справедливе, а пара гідно прийняла новину про свій виліт.

«Гідний відхід. Але їм дійсно пора додому», «Очікувано», «Невже! Абсолютно справедливо! Тепер Меловін наступний!», «Нарешті... вибачте мене, фани Джамали, але їй кілька ефірів відверто завищували оцінки…», - вважають коментатори.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Несподівано справедливий ефір якийсь», - зазначає дехто.

Другою парою, яка залишила сьомий ефір шоу, стали Стас Горуна та Даніелла Преап.

«Пара танцювала танець «за життя», але за рішенням суддів не проходить у наступний ефір», - додали у проекті.

Глядачі наголошують, що Стас поводився чесно і гідно, як справжній чемпіон.

«Хороший хлопець, позитивний, добре танцював. Шкода», «Не можу сказати, що Стас був моїм фаворитом, але мені кажеться на проекті залишилися і слабші пари», «Видно, що Стас добрий, щирий, було шкода, що покидає проект. Успіхів йому в нових змаганнях», «Молодець, гордість країни, нехай все складеться у житті!», - зичать йому прихильники.

Раніше ми писали про те, що Олександра Зарицька перетворилася заради "Танців з зірками": "Як пострункішала, просто красуня"

Нагадаємо, Олександра Зарицька розсекретила "таємного" коханого на "Танці з зірками": в метрі від поцілунку

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька після "Танців з зірками" розповіла про нового хлопця, як давно вони разом: "С*кс був"