У мережі черговий скандал, і пов'язаний він з однією з найрезонансніших пар українського шоу-бізнесу - Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова. Цього разу вони публічно посварилися з колишньою артиста - Лорою Созаєвою.

Почалося все з публікації Лариси в соціальній мережі Facebook, де вона розповіла, що Віктор Павлік попросив її покинути квартиру, яку раніше взяв у кредит, і зобов'язався виплатити за неї гроші, щоб колишня дружина жила в комфорті.

Сам артист, при цьому, живе на зйомнiй квартирі разом зі своєю дружиною і новонародженим сином. Грошей на виплату кредиту немає, тому народний артист просить колишню з'їхати, щоб квартиру продати.

Далі в повідомленні наводиться текст, який був написаний нібито нині дружиною спеціально для колишньої.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Лариса Созаєва, фото: Facebook
Лариса Созаєва, фото: Facebook

"Немає ніякої війни, з'ясування стосунків - я розумію, що я їм дуже заважаю. Я розумію, що немає у мене іншого виходу, як погодиться на їхні умови. Але ображати мене, єхидничати, після того, як звели сина в могилу - це вже понад хамство!"- продовжила Лора Созаєва.

Катерина Репяхова також встигла відреагувати на дану новину у себе в Instagram. Вона провела прямий ефір, де прояснила всю ситуацію, а також зазначила, що сина Пашу ніхто в могилу не зводив, і саме Віктор Павлік повністю взяв на себе лікування.

Лариса Созаєва, фото: Facebook
Лариса Созаєва, фото: Facebook

Продавати квартиру Лариса не хотіла через те, що вона їй дорога, і це єдине, що залишилося від загиблого сина. Однак, відразу після того, як постало питання про виселення, вона скинула Віктору Павлiку варіант квартири за 145 тисяч доларів, щоб він їй її оплатив.

Як закінчиться історія, поки що невідомо, але, сам Віктор Павлік коментувати ситуацію не поспішає - лише спостерігає за двома жінками в мережі.

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше показали обличчя свого сина

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік втік з дому, щоб наїстися сала

Також Знай.ua писав, Віктор Павлік" надивився " без Каті Репяхової