24-річний популярний український виконавець Melovin не надто часто, проте іноді все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Цієї неділі, 17 Жовтня 2021 року, відбувся сьомий прямий ефір "Танців з зірками", в ході якого паркет покинули відразу дві пари учасників — Jamala і Антон Нестерко, і Станіслав Горуна з Даніеллою Преап. А ось Melovin все ще бореться за звання переможця.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

"Сьогодні буде дуже витончений, зворушливий і одночасно гарячий танець під живий супровід справжнього self made артиста сучасності! @pivovarovmusic🔥", - йдеться в недавній публікації хлопця, в якій він зазначив, що станцює під пісню Пивоварова.

Але зараз він "кинув" свою партнерку Єлизавету Русину заради двох інших красунь. Одну з них - перед собою-він навіть обхопив руками, притискаючись до її обличчя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ваш танець дуже чуттєвий, як і ця пісня", "Новий ефір, нова історія, нові емоції. Навіть не сумніваюся в вас", "В нетерпінні і захваті чекаємо!", "Подарунок для мене. 2 улюблених співака в одному номері. Чекати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin у червоних рукавичках змусив фанаток пищати від бажання: "підгледів" у Леді Гаги

Як повідомляв Знай.ua, чуттєвий Melovin вилив душу на паркет на "Танцях з зірками": "До сліз"

Також Знай.ua писав, Mеlovin проти Катерини Кухар: хто переміг у битві за найкращий "собачий" образ на "Танці з зірками"