Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Як відомо, артистка вирушила в сонячну Туреччину не тільки з метою відпочити, а й виступити для гостей музичного фестивалю дитячої та юнацької творчості "Країна АртФест", куди її також запросили в якості судді. Робота не відпускає Олю навіть на такій великій відстані від рідного Києва, але співачка не упускає можливості повеселитися в подорожі разом з сином Нестором, якого вона вирішила взяти з собою.

Оля розмістила привабливі знімки в купальнику, на яких вона позує на одному з пляжів турецького міста Аланії, на узбережжі Середземного моря. Співачка дала можливість детально розглянути свою підтягнуту фігуру, якій можуть позаздрити багато дівчат.

"78 серпня 🌊" - ось так вирішила Оля продовжити літо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/

Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/
Скріншот з коментарів, instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська ризикнула взяти в рот те, що не пробував кум Дзідзьо: "Загуляв..."

Нагадаємо, що Оля Цибульська "вициганила" у сільської дівчини картоплі: "Думала, як у шоу-бізнесі - триндить"

Як повідомляв Знай.uа, Олю Цибульську мало не розірвали двоє красенів, довелося кричати: "Це моя!"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська засвітила волохаті ноги на шпильках: Дзідзьо злякається