Відомий український хореограф Владислав Яма показав, як проводить свій вільний час з родиною. Побачити онука приїхали батьки чоловіка.

Нові stories з фотографіями він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються кадри з робочих заходів, або ж з дружиною і маленьким сином. Щодня за ним стежить понад 545 тисяч користувачів.

Справа в тому, що поки більша частина українців відпочиває в неділю, Влад Яма працює. Він сидить в якості зіркового експерта на шоу "Танці з зірками", і там проводить час до пізньої ночі, поки не закінчаться зйомки.

А ось понеділок, по всій видимості, у нього вихідний день, який він приділяє повністю сім'ї.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Цього разу він ще особливіший, так як в гості приїхали батьки Владислава - Микола Петрович і Любов Миколаївна.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

На першому опублікованому кадрі син Ліон читає разом з дідусем книгу. Вони уважно розглядають картинки, які є на сторінці.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

На другому кадрі до них вже приєдналася бабуся, і вони втрьох почали позувати на камеру. Варто відзначити, що син дуже схожий з дідусем.

"Так виглядає щастя" - підписав новий кадр Влад Яма.

День з сім'єю вдався, і провели вони його продуктивно і щасливо.

Нагадаємо, що Ліон народився в шлюбі з Ліліаною. З жінкою вони познайомилися в далекому 2007 році, але, весілля зіграли лише через 7 років. Ще через півтора року народився малюк.

Нагадаємо, що Влад Яма перетворився на "гопника", навіть дружину не посоромився

Раніше Знай повідомляв, що Влад Яма з дружиною влаштували еротику в джакузі з шампанським

Також Знай писав, що Влад Яма побешкетував з мокрим і слизьким красенем