Відома українська блогерка і Дружина Віктора Павлика продовжує розбиратися з колишньою свого коханого. В черговий раз вона підкреслила, що не відводила нікого з сім'ї, і розповіла про проблеми з алкоголем у артиста.

Все це Катерина Репяхова вирішила розповісти під час прямого ефіру, який провела для того, щоб роз'яснити ситуацію з Ларисою Созаєвою, яка звинувачує Віктора Павлика, що він має намір вигнати її з квартири, за яку, до слова, артист досі виплачує кредит.

Катерина Репяхова в 20-хвилинному ролику розповіла повністю всю ситуацію з квартирою, а також знову зазначила, що нікого з сім'ї не відводила. Навпаки, вона врятувала Віктора Павлика, адже в той час у нього були проблеми з алкоголем, а також він часто лежав у лікарні.

Вона зазначила, що розповідає все це не для того, щоб отримати порцію хайпа, і тим самим стати популярнішим, просто накипіло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Коли я зустріла Віктора Франковича, у нього були великі проблеми з алкоголем. Настільки великі проблеми, що це була реанімація кожен раз, це були запої дуже тривалі. І кожен раз коли я приїжджала в реанімацію, там не було ніякої дружини, нікого подібного не було" - почала розповідь дівчина.

Через це постійно зривалися концерти, на сцену він виходив п'яним і люди здавали квитки. Катерина Репяхова не боїться це все розповідати, адже, зараз у чоловіка почалося нове життя, і до цього він нікого не повернеться, а Лариса просто не хоче з цим миритися, як вважає дівчина.

При цьому, зради дружині почалися задовго до зустрічі з Катериною, і сама Лариса Созаєва про це знала, але, робити з цим нічого не хотіла.

Віктор Павлік зараз не п'є, правильно харчується, постійно на гастролях, і маленький син тому доказ.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова публічно поскандалила з колишньою Віктора Павлика

Також, колишня дружина Віктора Павлика згадала, як він пішов до коханки

Як повідомляв портал Знай.ua,вагітна дружина Віктора Павлика готується до важливої події