Відома українська співачка Светалана Лобода шикарно відзначила свій 39-й день народження. На свято до зірки в Дубай приїхало безліч зіркових друзів. Стало ясно, що співачка відзначила велику дату з розмахом - Світлана змогла відвезти на приватному літаку друзів до теплих країв. Там на пісках влаштувала вечірку з Монатіком, акробатами, танцівницями та вогняним шоу.

Про це стало відомо завдяки публікаціям запрошених на свято гостей, яким вдалося зробити "приховані" фото і відео. Люди охоче діляться кадрами в соціальних мережах.

Багато шанувальників дивуються тому факту, що Світлана не запросила всіх до себе в Європу, де вона зараз живе з новим чоловіком. Але швидше за все не захотіла морочитися з візами і запрошеннями. Минулого року свято теж було в Еміратах, але на порядок скромніше.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Для вечірки Лобода обрала сексуальну прозору сукню, декоровану кристалами. Артистка ще раз показала, що знаходиться в прекрасній формі і не соромиться це демонструвати.

День народження Світлани Лободи, скріншот: YouTube
День народження Світлани Лободи, скріншот: YouTube

У фіналі вечора на Світлану чекав приємний сюрприз: на пляжі для неї було приготовлено інсталяцію з літерами "Я тебе кохаю", яку спеціально підпалили. Артистка не стримувала свого захоплення і зізналася, що це одне з найкращих свят в її житті.

Раніше повідомляли, Тілль Ліндеманн знайшов заміну Світлані Лободі: приніс букет перед концертом.

Як повідомляв Знай.uа, напівоголена Світлана Лобода "зустріла" своє 39-річчя в ліжку - Анатолій Анатоліч тут як тут: "Будь завжди...".

Знай.uа писав, Світлана Лобода відзначає свій 39-й день народження: 10 найефектніших образів білявої красуні.