Російська співачка Юля Волкова підтвердила новини про возз'єднання групи "t. A. T. u", які раніше озвучувала її партнерка Олена Катіна. Ролик опублікований в її Instagram.

Юлія запевнила, що триб'ют-шоу заплановано на весну 2022 року, і пропонує висловлювати побажання щодо складу його учасників.

"Кого хочете побачити на концерті? Пишіть в коментарях», - запропонувала помітно змінилася від часу зірка 2000-х.

Однак її заява не дуже обрадувала слухачів - багато хто впевнений, що час їх групи минув, і повернути колишню славу «t.A.T.u» вже не вдасться.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Та кому ви потрібні, минув Ваш час, вже все, не проканає...Навіть на фанатах того часу довго не протримаються...", "Все добре свого часу, кому зараз це треба?» «Пі&дешь!!! Продюсер колишній їх до кримінальної справи приверне за таку ініціативу. Яка ж вона страшна", - пишуть коментатори.

Інші відзначають, що у Юлі немає ні голосу, ні зовнішності тієї дівчинки, якою вона була колись.

Гурт "Тату", скріншот: YouTube
Гурт "Тату", скріншот: YouTube

"Катіна ще з голосом, але у цієї взагалі голосу немає. Як співати то буде? М-так, не знайшла себе в сольній кар'єрі», «а як вона буде співати з таким хрипким голосом то?!", "Гроші вирішили підзаробити«," в депутати не вийшло, так хоч попоєм...", "О жах, що з нею? Померла так померла " » - обурюються слухачі.

Хтось вважає, що відсутність голосу - не перешкода співочій кар'єрі.

"Нічого страшного не бачу. Час йде і не стоїть на місці. Люди змінюються, нехай що хочуть те й роблять, це їхня справа. Голос хриплуватий, але нічого, співають же і без голосу, і нічого», - вважають шанувальники Волкової.

Нагадаємо, група «t.A.T.u» з'явилася в 1999 році, в 2003 році дівчата представляли Росію на «Євробачення» з піснею «Не вір, не бійся, не проси». Тоді скандальний дует посів третє місце. Хіти групи - "Нас не наздоженуть", "Я зійшла з розуму" і "Хлопчик-гей".

Нагадаємо, "Нас не догонят 2.0": легендарний гурт "Тату" возз'єдналися заради нового альбому

Як повідомляв " Знай.ua", Дженіфер Лопес після возз'єднання з Беном Аффлеком утеплилася до зими: не тільки любов'ю

Знай.ua писав, 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер стане мамою вдруге: показала батька дитини