Відома співачка, акторка, телеведуча, а також модель Віра Брежнєва давненько публікувала в соціальних мережах дуже відверті кадри. Нещодавно Віра навіть заявила, що дуже замерзла і їй довелося шукати вдома теплі новини. А цього разу великій армії фанатів доведеться шукати місце де буде прохолодно, адже співачка виставила в мережі дуже спекотний знімок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віри Брежнєвої в мережі Instagram.

Публікація Віри Брежнєвої, скріншот: Instagram
Публікація Віри Брежнєвої, скріншот: Instagram

"Давно не було красивих фото в стрічці. І коли ти відчуваєш себе перевареним шпинатом, особливо хочеться такі фото виставляти. Самомотивація на час акліматизації. Чим себе мотивуєте?", - запитує у своїх численних шанувальників співачка.

На свіжому знімку можна помітити, Віру Брежнєву в дуже відвертому вбранні, тут і глибокий виріз і майже прозора спідниця. Однак вирізом насправді це назвати складно, адже - це топік з комплекту. Також на голові у артистки можна побачити вже звичний колір - Блонді. Вся картина будується на тому, що співачка сперлася об велику кулю диско, зігнувши руку в лікті й тримаючи голову рукою.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію, залишаючи безліч своїх порад мотивації. Є навіть такі, які задоволені новим фото і заявили, що віра їх головна мотивація цієї осені.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Jerry Heil зробила подарунок Вірі Брежнєвій і не догодила публіці: "Краще б ти її записала".

Як повідомляв Знай.uа, Віра Брежнєва зізналася, що не може народити дитину від Костянтина Меладзе: "Шансів все менше".

Знай.uа писав, незграбний Потап спробував призвичаїтися до сучасних трендів, але в підсумку розгромив квартиру: "Зростання не врахували".