Відомий український артист Андрій Данилко розкрив свою тактику на шоу "Маска". Як він збирається вгадувати персонажів під костюмами.

Зірковий детектив грандіозного шоу "МАСКА", прем'єра другого сезону якого відбудеться вже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі "Україна", Андрій Данилко зізнався, як йому вдавалося вгадувати зірок під масками і чому вважає, що йому брати участь у проекті складніше, ніж його колегам-детективам Олі Поляковій, NK | Насті Каменських, Олегу Виннику і DZIDZIO.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Андрій Данилко зазначив, що за кожним із зіркових детективів закріпилася вже своя роль, і кожен може висловитися з приводу того, хто знаходиться під маскою. Мови про конфлікти не модет бути, так як людина говорить те, що він думає - правду.

"Можеш з кимось погоджуватися, з кимось ні. У кожного виробилася якась роль: у Олега (Винника, ред.) – одна, у Міші (Михайло Хома, DZIDZIO, ред.) – інша, Настя (NK | Настя Каменських, ред.) – дівчинка-дівчинка, Оля (Полякова, ред.) – вулкан. Як мені здається, я не так добре все роблю. Тут я себе завжди відчуваю невпевнено, тому що мені здається, що я взагалі нікого не можу вгадати. Єдиний, кого я міг відразу вгадати, це Пономарьов" - розповідає артист.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Андрій Данилко, фото: прес-служба
Андрій Данилко, фото: прес-служба

Андрій Данилко дуже скромно оцінює свої здібності, в той час як самі глядачі саме його вважають найсильнішим і проникливим детективом в цій п'ятірці. Шанувальники неодноразово відзначали, що завдяки його логіці та інтуїції вдається відгадувати зірок.

Пізніше чоловік зазначив, що вони дружать з логікою давно, і ще в садку йому здавалося, що він старший за всіх. А от якби все це вгадувала Вєрка Сердючка, можливо все закінчилося б інакше.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик".

Як повідомляв Знай.ua, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу.

Знай.ua писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою