Вже кілька тижнів поспіль учасники шоу "Танці з зірками" тішать українців дивовижною хореографією та чуттєвими постановками. Для кожного з учасників танець, який вони виконують на паркеті - маленьке життя, яке наповнене переживаннями та емоціями.
Кожен з учасників "Танців з зірками" виходячи на паркет у своїй постановці розповідає відверті історії чи розкривається для глядача з іншого боку, розповіли на сторінці шоу в Instagram.

Melovin та Ліза Русіна, фото Instagram "Танців з зірками"
Melovin та Ліза Русіна, фото Instagram "Танців з зірками"

Також українцям показали найчуттєвіші моменти танців найяскравіших пар сезону. На кадрах можна побачити деякі моменти з румби Melovin та його партнерки Лізи Русіною, або ж як Артур Логай та Анна Кареліна станцювали пасодобль. Або ж чуттєвий контемп від Євгенії Власової та Олександра Прохорова.

Артур Логай та Анна Кареліна, фото Instagram "Танців з зірками"
Артур Логай та Анна Кареліна, фото Instagram "Танців з зірками"

"Кожен танець - це маленьке життя. У своїх виступах учасники розказують відверті історії, розкривають себе з іншої сторони та показують у зовсім нових та неочікуваних образах🔥. І це так круто, коли результат вражає! Ми перетнули вже екватор проєкту, і атмосфера стає ще більш напруженою. Хто покине шоу наступним та чи зможуть твої фаворити дійти до фіналу", - сказано у повідомленні.

Євгенія Власова та Олександр Прохоров, фото Instagram "Танців з зірками"
Євгенія Власова та Олександр Прохоров, фото Instagram "Танців з зірками"

Користувачі мережі одразу прийнялися коментувати виступи українських зірок та розповіли про своїх фаворитів шоу "Танці з зірками".

"Мені здається Харлан повинна по-любому увійти в фінал", "Артур та Анна мають перемогти !!!! 🔥🔥🔥Бачу фіналістами: Артура Логая, Євгенію Власову, Дмитра Кадная😍", "Ще тримають емоції й враження від виступу Меловіна й Лізи. З нетерпінням чекаю наступного ефіру. ❤️ "," Меловін і Ліза 🔥🔥❤️ ", - розповіли українці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, солістка гурту KAZKA Заріцька сильно схудла на "Танцях з зірками": скоро наздожене Могилевську. Посилене заняття танцями пішло на користь її фігурі

Раніше Знай писав, "Танці з зірками" залишили одразу дві пари, Джамала і Стас Горуна залишилися за бортом - "Melovin наступний". Глядачі вважають, що рішення суддів справедливе

Також Знай повідомляв, чуттєвий Melovin вилив душу на паркет на "Танці з зірками": "До сліз". Цей вечір на "Танцях з зірками" був присвячений кумирам