Відомий український співак Melovin здивував своїх численних фанатів чуттєвим номером на шоу "Танці з зірками" разом зі своєю партнеркою Лізою Русіною.

Під час недільного ефіру шоу, який відбувся 10 жовтня Melovin оголив свою душу та показав себе справжнього. Уривок його танцю опублікували на сторінці "Танців з зірками" в Instagram.

 Melovin та Ліза Русіна, скріншот
 Melovin та Ліза Русіна, скріншот

Цей ефір був присвячений кумирам, де співак зізнався, що такою для нього є мама. Саме вона з самого дитинства вірила у нього і підтримувала попри всі злети та падіння.
Численні фанати Melovina звикли до його епатажних виступів, однак такий чуттєвий танець викликав сльози не тільки у співака, а й у багатьох українців. Щоб продемонструвати свою оголену душу співак вийшов на паркет без гриму та лінз.

 Melovin та Ліза Русіна, скріншот
 Melovin та Ліза Русіна, скріншот

" Який чуттєвий номер MELOVIN та Лізи Русіної. У вечір кумирів співак оголив свою душу та показав себе справжнього! Та що чекати у сьомому ефірі від епатажного артиста?", - сказано у повідомленні.

Користувачам мережі припав до душі танець відомого артиста, при цьому вони відзначили, що цій парі неймовірно йде стиль контемпорарі.

"Вже не можу дочекатись до наступного ефіру", "Найчуттєвіший і найемоційніший танець вечора. До сліз❤️", "Вони неймовірні 😍", "Як їм йде контемпорарі 💚💚💚💚", "Дуже зворушливо, ніжно та чуттєво ❤️👏", "Неймовірно красивий, душевний до "мурашок", до сліз чуттєвий і проникливий танець, пара танцює серцем і душею ❤️ вони прекрасні !", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше Знай писав, Mеlovin підкорив фанатів сміливим образом на "Танці з зірками": довгі нігті, чорно-біла перука і "101 далматинець" на тілі

Раніше Знай писав, Катерина Кухар затьмарила Melovin образом Круелли на "Танцях з зірками": "Дешева підробка"

Як повідомляв Знай, Ілона Гвоздьова після сварки з Кухар і Melovin розкрила таємниці закулісся "Танців з зірками"