Відома українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа, Настя Каменських показала численним фанатам свій образ для шоу "Танці з зірками".
Настя Каменських має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.3 мільйона чоловік.

У сьомому випуску шоу "Танці з зірками", який був присвячений українським хітам Настя Каменських з'явилася в якості запрошеної четвертої судді.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Для шоу Каменських вибрала досить спокусливий наряд, вона одягла коротку обтислу чорне сукню, колготки в сіточку і червоні туфлі на високих підборах. Родзинкою образу стала квітка на шиї у співачки в тон її взуття.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Між нами тільки танець 💃 🏻 як символічно ці слова з пісні "червоне вино" описують вечір неділі на 1+1. Із задоволенням прийняла запрошення приєднатися до 7 ефіру шоу, виконати мою пісню для вас і насолодитися талантом і неймовірною майстерністю учасників шоу!🔥", — написала Настя Каменських.

Також Настя Каменських зазначила, що була дуже рада познайомиться з новим суддею шоу "Танці з зірками" Максимом Чмерковським.

" Була рада познайомитися з тобою за суддівським столом 😌", — зазначила зірка.

Нагадаємо, что Потап "вкрав" Настю Каменських заради річниці: так виглядає "гангстерська" романтика. Настя Каменських повернулася з Олексієм Потапенком в Україну, але знову відлітає після кількох справ

Як повідомляв Знай.иа, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.иа писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"