Ані Лорак заінтригувала своїх шанувальників прем'єрою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на цей час живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів осіб.

Ані Лорак, фото з instagram
Ані Лорак, фото з instagram

19 жовтня дівчина опублікувала фотографію в шкіряних джинсах, чобітках і довгому пальто. Свої очі українська співачка закрила сонцезахисними окулярами. У підписі до знімка вона анонсувала прем'єру синглу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Під гіпнозом йду до нього, в поцілунках його тону ... чекаєте прем'єру?
, - повідомила вона.

При цьому фоловери запідозрили, що загадкові слова Ані Лорак - уривок з нового треку. А хтось припустив, що Кароліна готує новий альбом.

Рядок з нової пісні💥 😍 дуже чекаємо!!!"; "Кароліна, ми з нетерпінням чекаємо! 🙏 🏻 ❤ ️ чи порадуєте нас хітами та відеороботами? 😍 "; "Інтригуюче😍 в очікуванні 🔥 🔥 🔥 @ anilorak"; " яка ви стильна Кароліна 😍 😍 😍 вам дуже йде❤ ️
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.