Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов показав, чим займається з дітьми, поки його дружина Катерина Осадча на роботі.

Юрій Горбунов має чимало шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить один мільйон осіб. Цього разу відомий актор вирішив показати свій вечір з дітьми, поки їх мама Катя Осадча на роботі.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

Юрій Горбунов опублікував кілька фото зі старшим сином Іваном. На фото можна побачити, як телеведучий разом з сином взялися за розмальовки та малювання аби гарно провести час разом. Що у цей момент робив його молодший син Горбунов не показав, імовірно він уже спав.

"Поки мама на зйомках!Тато з синами на господарстві!!Мріяв про таке дуже довго!", - так Юрій Горбунов підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

Варто нагадати, що Юрій Горбунов та Катя Осадча у лютому 2017 року оголосили, що вони офіційно одружені. 18 лютого 2017 року в подружжя народився син Іван. А вже влітку цього року у пари народився другий спільний син, якого пара назвала Данилом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще