Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

У своїх Insta Stories Ольга показала кумедне відео з гримерки шоу "Твій день", на якому колеги телеведучі влаштували справжній скандал через те, що їм не вистачило смачної овочевої лазаньї, приготовленої артисткою в студії. Соломія Вітвіцька в кадрі засмучено розповідає про те, що Ольга завжди обіцяє пригостити її, але слова жодного разу так і не дотримала.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська
Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська

Телеведуча каналу 1+1 Лідія Таран на відео позує біля дзеркала, під час нанесення макіяжу візажистом і заявляє, що її також обурила відсутність ласощів, але знаменитості все ж вдалося "витрусити" від Ольги обіцянку приготувати ще.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська
Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська показала, що робить її щасливою, вся сім'я зібралася за одним столом: "88-річчя". Ольга зібрала всю сім'ю для того, щоб відзначити день народження мами.

Нагадаємо, що Ольга Сумська знайшла нову пристрасть, крім Віталія Борисюка: "Це просто фантастика"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська показала несподівано помолоділу в 88 років маму: на пластику не схоже

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська затягла Віталія Борисюка в затишне містечко прямо на концерті: молоді позаздрять. Співачка з чоловіком відвідали святковий концерт на музичному фестивалі "Шлягер року".