Ані Лорак постала перед шанувальниками в стильному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік.

19 жовтня жінка опублікувала фотографію в сторіз соціальної мережі. На ній вона постала в стильному брючному костюмі, з туфлями на високих підборах, а в лівій руці вона тримала сумочку. У дівчини при цьому досить глибоке декольте в вирізі піджака.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Судячи з усього, українська співачка побувала в офіційному заході, про який поки не поширюється. До цього Ані Лорак опублікувала фотографію і заінтригувала шанувальників швидкій появі нового проекту. Поки невідомо, чи буде це сингл або новий альбом.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.