Відома українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа, запрошена суддя шоу "Танці з зірками" Настя Каменських показала численним фанатам свій домашній образ. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 5.3 мільйонів осіб.

Анастасія на фото постала в домашньому оксамитовому халаті розкішного смарагдового кольору з білою окантовкою. Вона сидить у спальні на ліжку, і весь інтер'єр виконаний у відтінках зеленого і сірого.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Спробуйте вгадати по фото мій улюблений колір в цьому сезоні. Мені здається, смарагдовий йде всім. Такий глибокий, благородний, красивий. Тому я і не помітила, як почала скуповувати все в цьому кольорі. З Іспанії додому зі мною у валізі їхав оксамитовий жакет, в цьому ж кольорі замовила светр. А ідеальний смарагдовий домашній костюм знайшла в @maritel.com.ua. такий він затишний, красивий, теплий. Вже чекаю, коли повернуся додому, і зможу виходити в ньому вранці на терасу з чашкою чаю, щоб зустрічати Новий день", - помріяла вона.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"А який ваш улюблений колір цієї осені?", - запитала співачка.

У коментарях деякі дивуються такому вибору улюбленого кольору Каменських.

"А я подумала, червоний", - пише одна з прихильниць.

"Мій-сизий (Сіро-блакитний) а смарагдовий хороший з пудровим рожевим», «Зелененький, мій улюблений», «рожевий», «червоний», «Настя, тобі дуже йде смарагдовий колір. Супер! А мій улюблений-кораловий і теракотовий кольори", "золотий», «білий і чорний», «фіолетовий», "я теж люблю всі відтінки зеленого, зараз манікюр зелений", - зізнаються шанувальники виконавиці.

Нагадаємо, что Потап "вкрав" Настю Каменських заради річниці: так виглядає "гангстерська" романтика. Настя Каменських повернулася з Олексієм Потапенком в Україну, але знову відлітає після кількох справ

Як повідомляв Знай.иа, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило"

Також Знай.иа писав, Настя Каменських з'явилася одна на вулицях чужого міста: "Побачитися можна?"