Всесвітньо відома актриса, продюсер, модель, екоактивістка і бізнесвумен - 46-річна Єва Лонгорія продовжує радувати свою величезну армію прихильниць і шанувальників в соціальних мережах. На цей раз красуня довела, що з віком стає тільки красивіше і красивіше.

Зі столиці сонячної Мексики Єва похизувалася шикарним відпочинком в купальнику в одному з шикарних маєтків міста Мехіко.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єви Лонгорії в мережі Instagram.

Публікація Єви Лонгорії, скріншот: Instagram
Публікація Єви Лонгорії, скріншот: Instagram

"З Мехіко, з любов'ю", - коротко підписала новий знімок акторка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" в новому кадрі постала перед фотографом в дуже легкому вбранні - всього купальник і засмагле тіло. Шикарні форми акторка буквально зводять фанатів з розуму, люди вже встигли за кілька годин поставити понад 80 тисяч лайків.

І все не дарма, можна помітити, що Єва вдається до послуг очищення тіла від волосяного покриву. Таким струнким ніжкам можуть позаздрити навіть 20-річні дівчата. Також можна помітити той факт, що акторка просто приймає сонячні ванни, позуючи на м'якому підвісному кріслі в оточенні зелених насаджень.

Раніше повідомляли, Кармен Луна з "Підступних покоївок" вдарилася в ностальгію: "Найважчий фільм...".

Як повідомляв Знай.uа, час нещадний: Іди Брітт з "Відчайдушних домогосподарок" глянула на зустріч сонцю в свої 57.

Знай.uа писав, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія з келихом в руках попросила поради у вихованні сина: "Мама хлопчика".