Як відомо, відомий український артист Melovin зараз бере участь у проекті "Танці з зірками". Йому пощастило з партнеркою, і вони стали справжніми друзями, які підтримують один одного у всьому. Разом вони навіть з'явилися на невеликому інтерв'ю після ефіру.

Інтерв'ю було опубліковано порталом Muzvar в соціальній мережі Instagram, і кореспонденти виманили артиста на ексклюзивну розмову, де той розповів про участь у проекті, про критику експертів, а також про нові пісні.

Спочатку танцювальна пара заговорила про негатив в оцінках критиків, і відповідати почала Ліза Русiна.

"Нашу пару можуть або любити, або ненавидіти. Нічого середнього не існує між цим " - каже жінка. Після цього вони плавно перейшли до конфлікту, який стався з Ілоною Гвоздьовою. Все закінчилося благополучно, Melovin потім підійшов її і обійняв, а також сказав, що це її думка, І вона має на нього право.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі артист вирішив заговорити про свій імунітет до хейтерів. На його адресу часто сипалися звинувачення, що це все малолітки проголосували, і залишили в шоу. Але, чоловік навчився не реагувати на все це.

І під кінець журналісти запитали про незвичайний вхід в гримерку, де висять роги.

"Це роги одного з моїх колишніх. Думаю нехай там висять. Ні, не зрадив, просто він мудак" - підсумував артист.

Нагадаємо, Катерина Кухар затьмарила Melovin образом Круелли на "Танцях з зірками": "Дешева підробка"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова після сварки з Кухар і Melovin розкрила таємниці закулісся "Танців з зірками"

Знай.ua писав, Melovin перетворився на Круеллу на "Танцях з зірками "і приручив" собачку " Русину