Іноді буває так, що чийсь дитина вередує на вулиці, і створює дискомфорт оточуючим. Багато мовчать, а ось деякі починають робити зауваження чужим дітям. Знаменитості розповіли, як вони надходять в таких випадках.

Українські знаменитості в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" в будні, розповіли, чи дозволяють собі проводити виховні бесіди з чужими дітьми. Ось наприклад, Влад Яма легко може зробити зауваження чужій дитині, і робить це досить регулярно.

Є майданчики у дворі, де грають маленькі діти 3-5 років, але, потім приходять хлопці трохи старше, і на всю починають матюкатися. У таких випадках чоловік може зробити зауваження, не може себе стримати, і вважає, що це правильно, адже його дитина не повинна вчитися цьому.

А ось у його колеги Катерини Кухар є свій метод на цей рахунок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я завжди в таких моментах кажу: "Зайка, а ти зараз неправильно робиш, от не треба так робити. Ти може комусь зробити боляче або зараз забрудниш красиве платтячко", - розповіла танцівниця.

Григорій Герман підтримав Влада Яму, і сказав, що робити зауваження іншим дітям можна і потрібно. Не так давно він так провів бесіду у дворі з хлопчиком, який почав палицею бити молоде дерево. Я сказав: "Стоп. Зупинилися, тепер уважно слухаємо мене. Це дерево не ви садили. Значить не вам йому шкодити" - говорить ведучий телеканалу"Україна".

Однак, при цьому варто пам'ятати, що відповідно до закону "Про охорону дитинства", стороннім дорослим людям не можна ні в якому разі звертатися до дитини, зробити це потрібно через його представників - батьків або няню.

Але, якщо вашій дитині не загрожує небезпека, то підвищувати голос, лякати і хапати ні в якому разі не можна, як каже психолог Олена Адамова.

Ведучий Даніель Салем, Анатолій Анатоліч, гумористи Юрій Ткач та Євген Кошовий підтримують такий підхід, і вирішують всі конфліктні питання з батьками інших дітей.

Нагадаємо, що Катерина Кухар відростила собі крильця

Як повідомляв Знай.ua, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар захотіла випити, щоб прийняти "біль"

Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала, хто зможе замінити її на паркеті