Блогерка і донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше двох років бореться з онкологією, Анна поділилася зі своїми підписниками новим спокусливим фото.
У своєму Instagram, де за життям Анни Заворотнюк стежать понад 200 тисяч чоловік вона часто ділитися новими фото або ж просто цікавими моментами з життя. На цей раз вона вирішила поділитися спокусливим фото і розповісти, як її хлопець ставиться до подібних знімків.
Анна Заворотнюк опублікувала фото на якому позує на терасі задумливо дивлячись убік. Дівчина одягла сяючу срібну сукню з розрізом до стегна, який вдало оголив її струнку довгу ніжку. Блогерка розпустила своє волосся і доповнила образ стильними туфлями на високих підборах.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

При тому дівчина зізналася, що її молода людина не дуже любить, коли вона виставляє подібні фотографії.
"Дівчатка, звертаюся до вас, а ваші молоді люди лаються, коли ви викладаєте "сексі" фотографії? Я ось-ось здається отримаю😂, але не могла не викласти це фото💔 ✨ P. S. дорогий, прости заради Бога 😂 я тебе люблю❤️", - розповіла Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще