Відома турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, яка прославилася завдяки ролі у серіалі "Величне століття", потішила шанувальників новими фото.

Акторка Мер'єм Узерлі, яка нещодавно стала мамою вдруге, має чимало шанувальників, тому зірка намагається постійно тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 6.9 мільйона осіб.

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

Цього разу зірка вирішила поділитися кількома кадрами з нової фотосесії. На одному з фото зірка "Величного століття позує лежачи на кріслі й задумливо дивлячись у камеру. Мер'єм Узерлі обрала доволі спокусливий образ, вона одягла чорні колготки з квітковим принтом та такого ж кольору боді з довгим рукавом. Родзинкою образу став масивний браслет на руці зірки.
На іншій світлині Мер'єм Узерлі позувала вже в іншій локації, зірка сіла на диван та трішки розсунула ніжки. Для цього фото акторка вирішила одягти довгу жовту сукню та доповнити все це масивними сережками.

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

Мер'єм Узерлі знову вирішила змінити локацію, тому на одній з фото позувала на балконі багатоповерхівки, сидячи на кріслі. Для цього фото акторка знову змінила образ та одягла білий брючний костюм, який додавав ніжності знаменитості.

Мер'єм Узерлі, фото з instagram
Мер'єм Узерлі, фото з instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще