Олександра Кучеренко показала осіннє фото і заговорила про кохання. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель і телеведуча Олександра Кучеренко завжди усміхнена і красива.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано вже понад 128 тисяч читачів, вона опублікувала фотографію зі свого рідного міста Дніпро.

Дівчина зазначила, що даний населений пункт може увійти до рейтингу найкрасивіших міст України. Вона також зізналася в любові до українського міста.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

це місто могло б з легкістю очолити рейтинг найкрасивіших міст України восени! І йому точно належить частина мого серця❤️ дізналися яке? UPD: всі дізналися) хто тут ще з Дніпра? 😉
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

красуня в будь - якому місці"; "Дніпро - вогонь"; "ви-прямий доказ того, що в Дніпрі живуть найкрасивіші, найталановитіші і найрозумніші, всі можливі «Наї» дівчата!
, - зазначають вони.

Нагадавши, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим:"звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Раніше Знай писав, Молода дружина Дмитра Комарова засвітилася на відпочинку без чоловіка: закохала греків довгими ніжками Звезда заявляє, що опинилася на грецькому острові Ідра спонтанно і це було її найкращим рішенням, яке вона ніколи не забуде.

Також Знай писав, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька.