Наталія Денисенко заговорила про філософські речі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса і зірка серіалу "кріпосна" Наталка Денисенко закликала жінок перестати оцінювати себе і почати жити повним життям. Вона також поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, де у неї більше 230 тисяч передплатників.

20 жовтня дівчина опублікувала серію фотографій на тлі жовтого листя. Дівчина зазначила, що осінь в 2021 році особливо прекрасно. Також вона зазначила, що щодо дій всесвіту люди-маленькі мікроби.

На рівні космічних вимірювань ми просто маленькі мікробчики, розумієте? Але з іншого боку - в людському організмі відбувається щомиті стоооолько чарівних процесів: кров рухає кисень, легені дихають на автоматі, мільярди нервових закінчень завжди напоготові, клітини народжуються і вмирають, шлунок і кишечник перетравлює їжу і виводить зайве з організму....і це всього лише малу частину роботи я написала...уявляєте собі? Тобто для наших клітин-ми цілий всесвіт, ми - Бог
, - зазначила Денисенко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пост здивував фоловерів і зібрав безліч коментарів. Один з них - фан-сторінки Злати Огнєвіч.

мене лякає тема яка в першій частині поста, так страшно усвідомлювати що ми мікроби у великому Всесвіті 😢
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.иа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.иа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.